Inspectoratul Şcolar Județean Cluj

Click aici pentru informatii suplimentare

Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect.

Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.

Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.

In contextual actual, ca măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID-19, începând din 12 martie 2020, Inspectoratul Școlar Județean Cluj suspendă programul cu publicul iar biroul de registratură va fi închis.
Toate informările, petițiile și sesizările în această perioadă pot fi transmise exclusiv online, pe adresa de mail cluj@isjcj.ro
De asemenea, toate răspunsurile la diverse solicitări vor fi transmise de către ISJ Cluj exclusiv electronic în această perioadă.
Toate audiențele deja stabilite vor fi reprogramate pentru o data ulterioară.

Vă multumim pentru înțelegere!

Fișier Dată adăugată
7z Gradatii de merit 2020- site ISJ 09.03.2020
Încarc...

Arhiva Informatii utile pentru public